Catalunya Diari

L'Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei guanya el Torneig de Reis. III Memorial Àngel Biosca

L'Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei guanya el Torneig de Reis. III Memorial Àngel Biosca| Redacció - Fotografia: Balàfia Volei / Ajuntament de Lleida

 

L'Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei ha guanyat aquest dissabte el Torneig de Reis Plusfresc. III Memorial Àngel Biosca. L'amfitrió del torneig s'ha imposat en el primer partit per 3 a 0 al FC Barcelona i en el segon ha perdut per 1 a 2 contra el CV Saragossa. El resultat del partit entre el FC Barcelona i el CV Saragossa (2-1) ha afavorit els lleidatans per endur-se el torneig, ja que es disputava en format triangular. 

L'alcaldessa accidental, Montse Parra, ha fet el lliurament de la copa als campions. També ha assistit el president del Balàfia Vòlei, Juan Campillos, i el president de la FAV i de l'AAVV de Balàfia, Toni Baró.
 
Prèviament a l'últim partit s'ha dut a terme l'homenatge a l'Angel Biosca juntament amb la seva família. Un acte emotiu, especialment per a alguns dels jugadors del Balàfia Vòlei que el van tenir d'entrenador en equips de la base del col·legi Claver. Aquest és el tercer any que el Balàfia Vòlei ha recordat l'Angel, tot un referent en el voleibol de base lleidatà i català.
 


Comentaris

envia el comentari