L’Handbol Lleida Pardinyes aconsegueix un valuós empat a casa

L’Handbol Lleida Pardinyes aconsegueix un valuós empat a casa| Redacció – Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

L'Handbol Lleida Pardinyes ha aconseguit aquest cap de setmana un valuós empat a casa contra l'Handbol Sant Cugat (31-31); en un partit on es va poder veure la millor primera part dels groc-i-negres en el que porten de campionat, sobretot gràcies a la gran tasca del porter local Xavier Bosch.

Els lleidatans van sortir molt intensos i concentrats, demostrant al Municipal de Pardinyes el gran joc en equip. El porter local va destacar especialment, gràcies a la seva tasca defensiva i al llançament al contraatac. Bones acciones que van permetre a l'Handbol Pardinyes marxar al descans amb avantatge al marcador per 18-14.

La segona part va començar amb una dinàmica semblant, però el canvi defensiu del Sant Cugat i el cansament de l’equip lleidatà feia baixar les diferencies, fins que al minut 23 de la segona els barcelonins es van posar pel davant 27-28.

El final va d’infart amb diferencies mínimes, fins que a falta de 30 segons el Pardinyes va aconseguir l’empat final 31-31.