L’Handbol Lleida Pardinyes continua sumant victòries

L’Handbol Lleida Pardinyes continua sumant victòries| Redacció – Fotografia: @rafacarpi (Arxiu)

L’Handbol Lleida Pardinyes ha aconseguit aquest cap de setmana una treballada victòria a casa del Sabadell. El partit va estar molt lluitat des del principi, amb els lleidatans conscients que donat les importants baixes en la primera línia atacant, havien de defensar molt concentrats.

Els locals van fer una bona primera part sota la direcció de Vila, però els lleidatans anaven sempre per sobre en el marcador de 2 o 3 gols, gràcies a l’encert anotador de Dani Sanjuan i van arribar al descans dominant 10 a 12.

A la represa els groc-i-negres van començar a poder treure el contraatac amb solvència i els va permetre marxar al marcador (12-17). La vermella al jugador local Garcia i els gols del lleidatà Eloi Vidal va permetre mantenir les diferencies al marcador la resta de partit, el que va permetre al Pardinyes donar minuts al jugador del filial Llull Farrando i el debut de Victor Martín, provinent també del filial lleidatà.