L’Handbol Lleida Pardinyes ja coneix els seus rivals per la propera temporada

L’Handbol Lleida Pardinyes ja coneix els seus rivals per la propera temporada| Redacció - Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes (Arxiu)

 

Els jugadors del primer equip sènior masculí i sènior femení de l'Handbol Lleida Pardinyes ja tenen rivals de cara a la propera temporada. Tots dos conjunts militaran a la màxima categoria de l’Handbol a Catalunya: la Lliga Catalana.

L’Handbol Lleida Pardinyes masculí començarà la competición el dia 25 de setembre a la pista de l’Handbol Sant Vicenç i finalitzarà la primera fase a casa del Sant Martí Adrianenc el dia 9 d’abril de 2017. Per la seva banda, l’Handbol Lleida Pardinyes femení començarà el  mateixa dia a la pista de l’Handbol Cooperativa de Sant Boi per finalitzar, també la primera fase, a casa del Club Handbol Ascó el 9 d’abril de 2017.
 
El dia 22 d’agost els equips començaran la pretemporada amb diversos partits amistosos i de preparació de cara a l’inici de la competició. Cal destacar el fet d'haver mantingut la categoria el primer equip sènior femení així com la possibilitat de fer un segon equip femení sènior i un altre de juvenil.Comentaris

envia el comentari