L’Handbol Lleida Pardinyes perd per la mínima a casa del líder, la Salle Bonanova

L’Handbol Lleida Pardinyes perd per la mínima a casa del líder, la Salle Bonanova| Redacció – Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes (Arxiu)

L'Handbol Lleida Pardinyes ha perdut aquest cap de setmana per la mínima a la pista del líder. Els groc-i-negres han jugat un partit molt intens, concentrats des del primer minut i mostrant el seu bon joc durant tot l'encontre.

Des d’una defensa 6:0 molt intensa, i un gran encert en el llançament exterior d’Eloi Vidal, han estat capaços de portar el ritme de la primera part, marxant al descans amb avantatge 13-16.

A la represa els lleidatans continuaven intensificant la defensa 6:0 i controlaven el ritme de partit, però els barcelonins han canviat a una defensa mixta sobre Vidal per anar recuperant pilotes.

Una doble exclusió del lleidatà Sergio Martín permetia a La Salle donar la volta al resultat 26-25 per primera vegada al partit. I l’encert de Dani Sanjuan als últims atacs no ha estat suficient per recuperar la iniciativa per part dels de Pardinyes, que han lluitat de valent per arribar al resultat final de 28-27.