Catalunya Diari

L’Handbol Lleida Pardinyes, un club de Primera

L’Handbol Lleida Pardinyes, un club de Primera| Redacció - Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

L’Handbol Lleida Pardinyes continua treballant en la seva consolidació com un dels clubs esportius de referència a Lleida. En aquest sentit, a més de l’anunciada semi professionalització de les seves infraestructures i posada en marxa diferents programes de formació, ara dóna un pas endavant al situar al seu equip sènior masculí a Primera Nacional i al sènior femení a la màxima categoria de l’handbol català, fruit de dos acords de col·laboració amb el Vendrell i el Sarrià.

L’Handbol Lleida Pardinyes continua treballant en la preparació de la propera temporada amb força novetats a les darreres jornades, ja que gràcies a dos acords de col·laboració per a la cessió dels drets esportius amb el club Escola Handbol El Vendrell i la UE Sarrià l’equip sènior masculí, entrenat per Txema del Rosal, jugarà la propera campanya a Primera Nacional, mentre que les fèmines del club, que l’any passat van estar a punt de pujar a la màxima categoria de l’handbol català en la seva primera temporada, finalment donaran aquest salt competitiu a la Lliga Catalana gràcies a un acord d’intercanvi dels drets esportius amb la UE Sarrià.

Tot i l’augment de les responsabilitats esportives i econòmiques que suposarà aquest pas endavant, especialment pel que fa a la participació del sènior masculí a Primera Nacional (aquesta temporada es va quedar a un pas de jugar la fase d’ascens a aquesta categoria), tant la junta directiva del conjunt groc-i-negre com els coordinadors esportius, entrenadors i jugadors van estar acord per unanimitat en afrontar aquesta fita històrica per al club que afronta amb una gran il·lusió i com una immillorable oportunitat per augmentar la notorietat d’aquest esport i promocionar l’handbol a Lleida.

En la mateixa línia es situa el canvi de categoria de l’equip femení de Primera Catalana a Lliga Catalana –màxima competició de l’handbol català femení-. Durant la passada campanya, el conjunt entrenat per Jordi Morlans ja va mostrar la seva capacitat competitiva. Sens dubte, aquest ascens es presenta com una gran oportunitat esportiva i de creixement per a “les lleones” i per al propi Handbol Lleida Pardinyes, que en aquesta propera temporada té previst continuar amb la seva aposta a favor de l’handbol femení, mitjançant la creació progressiva de nous equips a les diferents categories.


Comentaris

envia el comentari