L’Handbol Pardinyes acaba la primera volta guanyant

L’Handbol Pardinyes acaba la primera volta guanyant| Redacció – Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

L'Handbol Lleida Pardinyes ha acabat aquest cap de setmana la primera volta amb una victòria sobre el BM Granollers, per 28 a 24. Els lleidatans ha sortit a jugar molt intens i concentrat, sabent de la importància del duel, el que ha permès agafar la iniciativa en el marcador a partir del minut 10.

Els groc-i-negres, tot i que el joc estava sent molt igualat, amb un gran treball en defensa 6:0, molta mobilitat en l’atac i una bona actuació de Xavi Bosch a la porteria (aconseguint 2 gols de porteria a porteria), han marxat al descans amb avantatge per 14-13.

A la represa la tònica del partit seguia igual, la bona defensa i Soto sota pals, permetien als lleidatans mantenir les distàncies. En atac Edu Pifarré amb 6 gols i la direcció de Tardío han permès controlar el partit fins al 28-24 final.