L’Handbol Pardinyes cau contra el Banyoles i trenca la bona ratxa de victòries

L’Handbol Pardinyes cau contra el Banyoles i trenca la bona ratxa de victòries| Redacció – Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes (Arxiu)

L'Handbol Pardinyes no ha pogut seguir aquest cap de setmana amb la ratxa de victòries que havia aconseguit fins al moment i ha caigut a la pista de l'Handbol Banyoles per 27 a 24. Els groc-i-negres, tot i les nombroses baixes, volien seguir en la mateixa línia, però no ha pogut ser.

Des de l'inici del partit, els locals van demostrar que serien una empresa difícil, marxant ràpidament en el marcador amb un parcial als 15 minuts de 11 a 4. Els lleidatans van poder ajustar la defensa i poc a poc recuperaven el joc ofensiu fins al 16-12 de la mitja part.

A la represa els lleidatans van intentar incrementar el ritme de joc, però les dificultats en el llançament permetien als gironins treure el contraatac amb facilitat. Tot i lluitar fins a l’últim minut, l’equip no va poder remuntar i el partit va finalitzar 27-24. Aquesta vegada el Pardinyes va notar massa les baixes a l’hora de fer rotacions en l’atac.