L’Handbol Pardinyes comença la segona volta guanyant a l’Handbol La Garriga per 36 a 30

L’Handbol Pardinyes comença la segona volta guanyant a l’Handbol La Garriga per 36 a 30| Redacció – Fotografia: Handbol Pardinyes (Arxiu)

L‘Handbol Pardinyes Lleida ha iniciat aquest dissabte la segona volta del campionat amb una solvent victòria a casa, al Pavelló municipal de Pardinyes, davant l'Handbol La Garriga per 36 a 30.

La primera part va començar amb tots dos equips molt actius en atac, però als lleidatans els hi costava defensar al vallesà Llopart, el que permetia als barcelonins marxar 7 a 4 en el marcador als 10 minuts. Conforme els de Pardinyes van ajustar la defensa 5:1 van poder contraatacar amb solvència, per ficar poc a poc distància al marcador, fins arribar als 6 gols d’avantatge al descans (19-13).

La represa va iniciar-se amb un millor joc del Pardinyes que permetia treure avantatges de fins a 10 gols abans d’arribar als 20 minuts de la segona part. A partit d’aquets moment, un parell d’exclusions seguides dels groc-i-negres van rebaixar l’avantatge fins als 4 gols. Però l’intent de remuntada dels barcelonins va trobar-se un Pardinyes que va saber jugar amb tranquil·litat la resta del partit, que va finalitzar amb el 36-30 pels locals.