L’Handbol Pardinyes encara no coneix la victòria aquesta temporada

L’Handbol Pardinyes encara no coneix la victòria aquesta temporada| Redacció – Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

Nova derrota de l’Handbol Lleida Pardinyes aquest cap de setmana. La falta d’efectivitat dels lleidatans en el llançament va sentenciar el primer partit a casa davant de l’Handbol Sant Vicenç, per 22 a 24.

El encontre va tornar a ser un partit intens i lluitat. La primera part va ser dominada gaire bé tota pels barcelonins, gracies sobretot a la bona tasca del seu porter. Tot i que una bona reacció dels lleidatans a falta de 5 minuts amb 2 accions seguides de contraatac va portar la igualtat al descans per 12-12.

A la segona part els de Sant Vicenç, tot i ser un menys, van aconseguir un parcial de 5-1 de sortida, que va obligar als groc-i-negres a anar a remolc tota l’estona, que no aconseguien convertir en gols les bones accions de llançament que generaven. Els de Pardinyes van reaccionar amb un gran esforç defensiu i un parell de bones parades de Jordi Soto, per ficar-se a un sol gol (21-22) a falta d’un minut, però no va ser suficient per donar la volta al partit, que va acabar amb la segona derrota dels lleidatans per 22-24.