Catalunya Diari

L'Handbol Pardinyes Lleida debuta a la Lliga Antonio Lázaro a la difícil pista de l’Handbol La Garriga

L'Handbol Pardinyes Lleida debuta a la Lliga Antonio Lázaro a la difícil pista de l’Handbol La Garriga| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

 Després d’una intensa pretemporada, que va tenir com a final competitiu un positiu test disputat el passat cap de setmana a Huesca (triangular contra el CB Maristes i el CH Huesca, amb triomf final dels lleidatans), el Club Handbol Pardinyes debuta aquest cap de setmana en competició oficial visitant la sempre difícil pista de l’Handbol La Garriga. El partit es disputarà aquest dissabte a les 16.00 hores.
 
Txema del Rosal, que torna a la banqueta desprès d’un "any sabàtic", inicia aquesta nova campanya amb un bloc de jugadors força semblant al de l’any passat, que s’anirà reforçant en el decurs de la temporada amb integrants de l’equip Sènior 'B' –que enguany militarà a la segona catalana, desprès del seu segon ascens consecutiu de categoria- i, puntualment, per algun juvenil.
 
Una nova temporada carregada d’il·lusió per la tornada a la Lliga Antonio Lázaro (Segona Nacional – grup català), que s’afronta amb l’objectiu de ser competitius i poder estar entre els equips capdavanters de la competició. 
 
La resta d’equips del club aprofitaran aquest cap de setmana per continuar treballant en la seva posada a punt de cara al proper inici de les seves competicions.
 
Partits pretemporada 
Diumenge 29, al Pavelló Municipal de Pardinyes
10.00 hores: Handbol Pardinyes Lleida  Infantil – Handbol Tarragona
11.15 hores: Handbol Pardinyes Lleida  Cadet – Handbol Tarragona
12.30 hores: Handbol Pardinyes Lleida  Sènior 'B' – Handbol Tarragona
 
Diumenge 29, al Pavelló Municipal de Alcarràs
11.00 hores: Handbol Alcarràs – Handbol Pardinyes Lleida Juvenil


Comentaris

envia el comentari