L’Handbol Pardinyes planta cara bona part del partit a la UE Sarrià

L’Handbol Pardinyes planta cara bona part del partit a la UE Sarrià| Redacció – Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

L’Handbol Lleida Pardinyes ha plantat cara aquest cap de setmana durant molts minuts a casa d’un dels primers classificats, l'UE Sarrià. Els de la Terra Ferma, que segueixen tenint gran quantitat de baixes, van deixar bones sensacions entre la plantilla, tot i acabar amb un resultat final de 39-29.

Tot i les nombroses baixes l’Handbol Pardinyes va sortir molt conscienciat de la necessitat de donar una bona imatge a un camp tant difícil com el de la UE Sarrià, i va fer una molt bona primera part, mantenint la igualtat al marcador fins el minut 20 (12-12), a partir d’aquí els gironins marxaven de 2 gols però no podien trencar el partit i arribaven al descans amb un 18-16.

A la segona part el Pardinyes va continuar treballant seriosament, però començaven a mostrar símptomes de fatiga, que permetia al Sarrià marxar 29-24 al minut 46. Els de la Terra Ferma van aprofitar per donar minuts als menys habituals perquè continuïn agafant experiència en la categoria. Aquesta vegada, tot i acabar el partit 39-29, va deixar bones sensacions entre els jugadors i tècnics groc-i-negres.