L’Handbol Pardinyes suma el primer punt de la temporada contra el Cornellà

L’Handbol Pardinyes suma el primer punt de la temporada contra el Cornellà| Redacció – Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes (Arxiu)

L’Handbol Lleida Pardinyes ha aconseguit aquest dissabte el primer punt de la temporada amb un empat a domicili davant del Club Handbol Cornellà per 27 a 27.

El encontre va començar amb els lleidatans portant la iniciativa al joc, per aconseguir una màxima diferencia 4-8, però a partir del minut 15 van reaccionar fins a donar-li la volta al marcador 15-14 al descans.

A la segona part l'electrònic va estar sempre molt igualat, amb petits avantatges de 1 o 2 gols que obligava als groc-i-negres a anar a remolc tota l’estona, però van ser capaços de que no es trenques el partit tot i jugar els últims 4 minuts amb un jugador menys. Un penal parat pel porter del Pardinyes, Xavi Bosch, a falta de pocs segons va tancar el partit amb empat a 27.