L’ICG Lleida Llista cau davant el Barça per 0 a 7

L’ICG Lleida Llista cau davant el Barça per 0 a 7| Redacció – Fotografia: Laura Biela (Arxiu)

L’ICG Lleida Llista ha caigut aquest diumenge contra el Barça per un contundent 0 a 7. Els lleidatans no han pogut fer res davant un totpoderós Barça que està a un pas d’aconseguir el títol de lliga. Encara que els d’Albert Folguera han mantingut la porteria a zero en el primer quart d’hora, els blaugranes han deixat el marcador encarat al descans (3-0) i han sentenciat a la segona.

Després de dos caps de setmana d’aturada, el Llista ha jugat el partit d’aquest diumenge al pavelló Onze de Setembre que presentava una entrada immillorable, amb les grades plenes d’aficionats

Aquesta és la tercera derrota consecutiva dels llistats. Quan falten cinc jornades per acabar la competició de lliga, l’ICG Lleida Llista continua en l’onzena posició, amb 25 punts.

L’equip jugarà el proper partit, que es presenta complicat, a la pista del Liceo, el segon classificat, i també de cara al final de la temporada. El partit contra els gallecs es jugarà el 10 de maig.