Catalunya Diari

L'ICG Lleida Llista tornarà a disputar enguany la Copa Esports Penedès

L'ICG Lleida Llista tornarà a disputar enguany la Copa Esports Penedès| Redacció - Fotografia: ICG Software Lleida

 
Al grup B s'hi troben l'Enrile PAS Alcoy, el CP Calafell Tot L’Any, el CP Vilafranca Capital del Vi i el Moritz Vendrell. Finalment el C, el de la zona nord, compta amb CH Mataró, CP Tordera, CP Voltregà i CP Manlleu.


 


El sorteig de la 4a Copa EsportsPenedès.cat – ACHP s'ha dut a terme aquest dilluns al vespre al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès. A l’acte hi han sigut presents deu dels dotze equips participants. Les mans innocents han estat l’exjugador del Noia Freixenet, Joan Feixas, i l’extècnic del Moritz Vendrell, ara al Breganze, Guillem Cabestany.


 


El president de l’ACHP, Jaume Esteve, ha destacat el fet que “ara havia arribat el moment de sumar esforços en aquesta competició” alhora que ha reconegut que “és important perquè els jugadors hi aporten un esperit competitiu perquè la volen guanyar”. Per la seva banda, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, ha fet incís en què “des de l’Ajuntament estem segurs que serà un èxit i de fet ja és un referent de l’hoquei”. Des d’EsportsPenedès.cat, Ernest Gili ha volgut agrair a tots els equips que han cregut en la competició des del primer dia assegurant que “el cap de setmana del 5, 6 i 7 de setembre es viurà una gran festa de l’hoquei a Vilafranca”.Comentaris

envia el comentari