Catalunya Diari

L’ICG Llista fa història en ser el primer club de Lleida que guanya una competició europea

L’Ajuntament de Lleida i el club han començat a coordinar pels pròxims dies la recepció oficial de l’equip al Palau de la Paeria

Els jugadors amb el trofeu de campions.
Els jugadors amb el trofeu de campions. | ICG Software Lleida.

L’ICG Software Llista ha fet història aquest diumenge al vespre en ser el primer equip lleidatà que aconsegueix proclamar-se campió en una competició europea, després de guanyar la Copa CERS. El conjunt que entrena Albert Folguera s’ha imposat al Barcelos de Portugal per 3-2, en un emocionant partit que s’ha acabat de resoldre amb el llançament de penals, ja que al finalitzat el temps reglamentari el marcador era d’empat a dos gols.

  

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presenciat el partit a la llotja del Pavelló Municipal Onze de Setembre, acompanyant al president de la federació europea d’hoquei patins (CERS), Fernando Graça, i el seu homònim a la federació espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua. Els dos primers i el president de la Diputació, Joan Reñé, han estat els encarregats de lliurar la copa de campions al capità lleidatà, abans que esclatés una pluja de confeti, que ha cobert el parquet del recinte esportiu.

Després de la victòria, el pavelló Onze de Setembre de Lleida s'ha omplert de confeti.
Després de la victòria, el pavelló Onze de Setembre de Lleida s'ha omplert de confeti. | LleidaDiari.cat

 

Al finalitzar el partit, l’alcalde s’ha congratulat d’aquest èxit. «No podia acabar millor aquest campionat. Una competició europea disputada a Lleida i conquerida per un equip de casa», ha dit. «Els aficionats, els jugadors, l’equip tècnic i els directius es mereixen un èxit d’aquestes característiques. El Llista Lleida és un club ben portat, ben dirigit i amb una gran afició, que està a dalt de tot a l’OK Lliga i que a més a més aconsegueix un títol europeu. Avui s’ha demostrat la capacitat dels equips de Lleida d’arribar fins allà on es proposen, per això la ciutat ha estat al seu costat en organitzar aquest esdeveniment», ha continuat dient.

El paer en cap ha fet referència al gran cap de setmana esportiu que hem viscut a la ciutat. «Lleida ha acollit dues competicions europees, que han estat un èxit aclaparador tant pel que fa al patinatge artístic com a l’hoquei. I és que Lleida cada vegada és més coneguda com una ciutat capaç d’organitzar esdeveniments esportius de primera magnitud. En aquest cas, a l’èxit social cal afegir-hi l’èxit esportiu, guanyant aquesta final. Hem de felicitar doncs, a tots els aficionats a l’hoquei de Lleida i a tots els aficionats a l’esport en general, perquè tothom ha pogut gaudir avui d’aquest espectacle».


Comentaris

envia el comentari