L’ICG Software Lleida acaba empatant contra el Tordera (6-6) tot i fer una gran remuntada

L’ICG Software Lleida acaba empatant contra el Tordera (6-6) tot i fer una gran remuntada| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

La remuntada que l’ICG Software Lleida ha protagonitzat davant el Tordera ha estat insuficient i el partit a l'Onze de Setembre ha acabat amb el resultat d’empat a 6 gols. Els d’Albert Folguera han sabut recuperar-se del 5 a 2 amb què s’arribava al descans i, fins i tot, s’ha posat per davant en el marcador, 6 a 5. Però el Tordera ha empatat, esgarrapant un punt en l’últim minut de joc. Els gols locals han estat de Trilla i Xavi Díez, en la primera part, i de Rodero, dos de Cañellas i de Necchi, en la segona.

Amb aquest empat, l’ICG Software Lleida suma cinc jornades sense perdre. Ara és dotzè a la classificació de l’OK Lliga, amb 20 punts, sumats en 5 victòries i 5 empats.

Aquesta victòria atansa l’equip lleidatà una mica més a la permanència, que ara té a 10 punts.

El pròxim compromís de l’ICG Lleida Llista serà diumenge que ve a la pista del Cerceda.