L’ICG Software Lleida cau a la pista del líder, el Barça

L’ICG Software Lleida cau a la pista del líder, el Barça| Redacció – Fotografia: Pam Queraltó (ICG Software Lleida)

L’ICG Software Lleida ha perdut aquest dissabte a la pista del líder, el FC Barcelona, per 5 a 3. Els d’Albert Folguera han estat atents defensant la porteria, però el conjunt blaugrana ha trobat l’efectivitat i els lleidatans s’han vist sorpresos per un 3 a 0, que han pogut reduir amb el gol de Rodero abans del descans.

Els locals han sortit a la pista amb ganes i han posat l’electrònic en 5 a 1. La reacció lleidatana ha arribat amb els gols de Necchi i de David Ballestero, però ha estat insuficient.

Els blaus tindran ara una jornada de descans, amb motiu de la Copa del Rei, per recuperar forces i intentar puntuar en els pròxims partits per assegurar-se la permanència al més aviat possible. L’ICG Software Lleida és ara tretzè a l’OK Lliga, amb 21 punts, amb una renda de 4 punts respecte la zona de descens.

La pròxima jornada per al conjunt lleidatà serà el diumenge 8 de març, quan rebrà la visita del Reus al pavelló municipal Onze de Setembre