L’ICG Software Lleida es deixa remuntar a la pista del Vendrell (4-2)

L’ICG Software Lleida es deixa remuntar a la pista del Vendrell (4-2)| Redacció – Fotografia: ICG Software Lleida (Arxiu)

L’ICG Software Lleida no ha pogut amb el Vendrell, tot i haver-se avançat per 2 a 0 en el marcador, i ha acabat perdent el primer partit de l’any per 4 a 2. El conjunt que entrena Albert Folguera s’ha deixat remuntar els dos gols que ha fet Trilla, un a cada part.

Els locals s’han vist sorpresos pel joc valent del rival, però han sabut aprofitar les nombroses baixes dels lleidatans i han capgirat el marcador a la segona part, en els últims dotze minuts.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha animat el conjunt lleidatà de cara a l'intens calendari que li espera en aquest inici d’any, amb els partits contra el Vic, el Voltregà i el Tordera, a la lliga, i l’italià Forte dei Marmi, a la Copa CERS. El pròxim partit del Lleida Llista és el diumenge 12 de gener al pavelló municipal Onze de Setembre contra el Vic.