Catalunya Diari

L’ICG Software Lleida es prepara per a rebre al F.C.Barcelona amb motiu del Trofeu Ciutat de Lleida d’hoquei patins

L’ICG Software Lleida es prepara per a rebre al F.C.Barcelona amb motiu del Trofeu Ciutat de Lleida d’hoquei patins| Redacció - Fotografia: ICG Software Lleida (Arxiu)La jornada s'iniciarà a les 09.30 hores amb l’acte de presentació dels equips base, seguit la foto familiar. Un cop acabat aquet acte, els jugadors de la categoria Sub-23 el Lleida Llista Blava s’enfrontaran al FC. Barcelona, el partit està previst per a les 10:30 hores al Pavelló Onze de Setembre, i a les 12h, començarà el partit en què s’enfrontarà el primer equip, ICG Software Lleida al F.C.Barcelona.

El partit contra el F.C. Barcelona s’emmarca dins de la pretemporada de l’equip, en què ja ha realitzat altres partits amistosos per a preparar-se per a l’inici de la temporada que tindrà lloc amb la primer jornada contra el Muralla Òptica Blanes el dia 12 d’octubre en camp rival. No serà fins el 19 d’octubre que l’ ICG Software Lleida rebrà a casa al C.P. Vilanova. A més a més, aquesta temporada el ICG Software Lleida competirà en la ronda preliminar de la Copa CERS contra l’equip alemany, Walsum.

El club manté la seva línia engegada la darrera temporada pel que fa a la captació de socis, ja que volen fer créixer el club i es per això que en la temporada 2013-14 els preus per a socis i abonats es manté igual.


Comentaris

envia el comentari