L’ICG Software Lleida perd a Igualada en un final trepidant (4-3)

L’ICG Software Lleida perd a Igualada en un final trepidant (4-3)| Redacció – Fotografia: ICG Software Lleida (Arxiu)

L’ICG Software Lleida ha perdut aquest dissabte a Igualada per 4 a 3 en un final trepidant, en què s’han fet 4 gols en els 4 últims minuts. Els igualadins s’han avançat en la primera part amb un gol de penal i no ha estat fins a la segona que han arribat la resta de gols.

El Lleida Llista ha plantat cara en tot moment al conjunt local i s’ha aconseguit posar per davant. Joan Cañellas, Andreu Tomàs i David Ballestero han fet pujar el 2 a 3 en el marcador. Però el Mombus Igualada HC ha sabut sobreposar-se i s’ha endut la victòria. Els llistats ocupen l’onzena posició a l’OK Lliga.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha encoratjat l’ICG Software Lleida perquè se sobreposi a aquesta segona derrota consecutiva i pugui afrontar amb optimisme el pròxim partit al pavelló Onze de Setembre contra el FC Barcelona, el pròxim dimarts.