L’ICG Software Lleida perd a Reus per 7 a 4

L’ICG Software Lleida perd a Reus per 7 a 4| Redacció – Fotografia: ICG Software Lleida (Arxiu)

L’ICG Software Lleida ha perdut aquest diumenge a Reus per 7 a 4. Els lleidatans han aguantat bé la pressió local i han aconseguit igualar el marcador a 4 a la segona part, després d’arribar al descans amb un 3 a 2.

No obstant, el Reus ha marcat la diferència i s’ha mostrat superior en els últims cinc minuts, quan ha sentenciat el partit. Els autors dels gols lleidatans han estat Lluís Rodero, que n’ha fet dos i és el màxim golejador de l’equip, Andreu Tomàs i Manu Necchi.

Aquesta és la tercera derrota dels llistats de la segona volta de la competició. El conjunt d’Albert Folguera segueix onzè a la classificació de l’OK Lliga, amb 25 punts.

El pròxim rival dels llistats serà el Barça, que visitarà el pavelló municipal Onze de Setembre d’aquí a quinze dies, el diumenge 27 d’abril.