L’ICG Software Lleida perd contra el Calafell, un rival directe (3-4)

L’ICG Software Lleida perd contra el Calafell, un rival directe (3-4)| Redacció – Fotografia: ICG Software Lleida (Arxiu)

L’ICG Software Lleida ha perdut aquest diumenge per 3 gols a 4 contra el Calafell, un rival directe a la classificació de l’OK Lliga d’hoquei patins. El partit ha estat molt igualtat i s’ha decidit en l’últim mig minut, quan el Calafell ha fet el gol de desempat, que li ha donat la victòria. Necchi ha fet el gol de l’empat a 1, resultat amb què s’ha arribat al descans, i després Ballestero i Rodero han retallat distàncies, fent pujar el 3 a 3.

Però en els últims segons han vist com se li escapava la possibilitat de puntuar. Ara el Lleida Llista és novè a la classificació, amb 8 punts, els mateixos que tenen el Cerceda, el Vilafranca i l’Igualada, que el segueixen a la taula.

Als homes d’Albert Folguera els espera un calendari complicat. Les pròximes jornades reben als equips capdavanters de la taula i, a més, el 14 de desembre rebrà el Forte dei Marmi als vuitens de final de la Copa CERS. El pròxim diumenge, els lleidatans tornen a jugar al pavelló municipal Onze de Setembre contra el Reus.