L’ICG Software Lleida perd l’últim partit de la primera volta

L’ICG Software Lleida perd l’últim partit de la primera volta| Redacció – Fotografia: ICG Software Lleida

L’ICG Software Lleida ha tancat la primera volta de la competició d’una manera brillant. Tot i que l’equip lleidatà ha perdut aquest dissabte a la pista del líder, el Liceo, per 5 a 1, el Lleida Llista ja havia aconseguit la classificació per disputar la Copa del Rei, mantenint-se a la part privilegiada de la classificació. En aquesta primera volta, ha sumat 24 punts en set victòries, tres empats i cinc derrotes.

En el partit d’aquest diumenge, l’equip corunyès ha sortit fort i ja en el primer minut ha demostrat el motiu del seu lideratge. S’ha arribat al descans amb un 3 a 0 i la situació no s’ha pogut reconduir en la segona part, en què els homes d’Albert Folguera s’han vist superats pels locals. Dani López ha marcat de penal el gol de l’honor dels lleidatans.

El Lleida Llista jugarà el pròxim partit, corresponent a la setzena jornada de l’OK Lliga, a la pista del Barça, el pròxim dissabte 2 de febrer, a les 19.00 hores.