L’ICG Software Lleida planta cara al Barça (1-4) en el debut a l’OK Lliga

L’ICG Software Lleida planta cara al Barça (1-4) en el debut a l’OK Lliga| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

L’ICG Software Lleida ha ofert una bona imatge en el seu primer partit de l’OK Lliga de la temporada, tot i perdre contra el Barça, per 1 a 4. La primera part ha acabat amb el marcador d’1 a 2 per a l’equip blaugrana que s’ha vist sorprès per la sortida inicial dels locals, que han empatat el partit gràcies a un gol de Manu.

A la represa, el Barça ha superat a un Lleida que ha pagat l’esforç de la primera part davant un públic entregat i que pràcticament ha omplert les graderies de l’Onze de Setembre. 2.000 persones han seguit avui aquest primer partit de lliga de l’equip lleidatà al pavelló municipal.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de diversos regidors de la Paeria, ha animat l’equip des de la llotja del pavelló. En acabar, l’alcalde, amb el president del club, Enric Duch, ha baixat al vestidor dels lleidatans per felicitar els jugadors i l’entrenador, Albert Folguera, per la bona imatge que han donat tot i la derrota.

El cap de setmana que ve el conjunt lleidatà es desplaçarà a la pista de l’Igualada.