Catalunya Diari

L'ICG Software Lleida s'enfrontarà al F.C. Barcelona en la Copa del Rei d'Hoquei

L'ICG Software Lleida s'enfrontarà al F.C. Barcelona en la Copa del Rei d'Hoquei| Redacció - Fotografia: ICG Software LleidaAquest esdeveniment esportiu de gran magnitud es celebrarà des del 27 de febrer fins el 2 de març al Pavelló Onze de Setembre de Lleida. El campionat aplegarà a Lleida els millors equips de l’OK Lliga, com són el F.C. Barcelona, el H.C. Coinasa Liceo, el CP Voltregà, el C.P Vic, el Reus Deportiu, el Moritz C.E. Vendrell, el CP Cerceda i l’ICG Software Lleida com a equip amfitrió, que competirà per segona vegada a la seva història de forma consecutiva.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb el president de la Reial Federación Española de Patinaje, Carmelo Paniagua, el president del Comitè Nacional d’Hoquei sobre Patins, Lluís Ferrer, el regidor d’esports, Txema Alonso, i el president de l’ICG Software Lleida, Enric Duch, han presidit la presentació d’aquesta competició, que se celebra per primera vegada a Lleida. Ros ha fet una crida a la participació a la ciutadania i ha demanat als aficionats de Lleida i d’arreu que omplin l’Onze de Setembre i facin vibrar la ciutat amb el millor espectacle esportiu. Per la seva banda, Paniagua ha agraït a l’Ajuntament de Lleida la seva total disposició per organitzar aquest esdeveniment esportiu, “el millor campionat del món d’hoquei sobre patins per la gran qualitat dels equips participants”, tal i com l’ha definit. Paniagua, qui ha remarcat molt especialment la llarga tradició de Lleida en el món del hoquei, s’ha mostrat totalment convençut de l’èxit de públic i d’organització del torneig.

El sorteig realitzat aquest dimarts ha aparellat l’equip amfitrió, l’ICG Software Lleida, amb l’equip que més vegades ha guanyat la competició, el F.C. Barcelona, un gran duel esportiu que tindrà lloc el 28 de febrer. El mateix dia també tindrà lloc el partit entre el C.P. Vic i el CP Cerceda. El dia abans, el 27 de febrer, es jugaran els partits que enfrontaran el H.C. Coinasa Liceo amb el Moritz C.E. Vendrell d’una banda, i el CP Voltregà amb el Reus Deportiu, de l’altra.


Comentaris

envia el comentari