L’ICG Software Lleida, sense opcions davant el líder de l’OK Lliga

L’ICG Software Lleida, sense opcions davant el líder de l’OK Lliga| Redacció – Fotografia: ICG Software Lleida (Arxiu)

L'ICG Software Lleida ha perdut aquest dimarts a la pista del Barça per 7 a 1. El homes que entrena Ricard Muñoz tenien fam de victòria després de l'empat en el darrer partit contra el Noia i, davant del Lleida, han anat a totes.

La primera part ha acabat amb 4-0. En la segona, el Barça ha incrementat la diferència fins a arribar a 7 gols. L'únic tant de l'ICG l'ha fet Marc Soler, al minut 42. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha encoratjat l'equip lleidatà de cara a les properes cites a la copa CERS i a la Lliga, amb partits que l'enfrontaran al Forte dei Marmi i al Liceo, respectivament.