Catalunya Diari

L'ICG Software renova el seu compromís amb el Lleida Llista

L'ICG Software renova el seu compromís amb el Lleida Llista| Redacció - Fotografia: Lleida LlistaL'acord, que s'ha signat a les instal·lacions d'ICG a Torrefarrera, preveu la col•laboració per aquesta temporada 2013-2014 amb un augment del 25% respecte la temporada anterior, i amb la voluntat de seguir ampliant-se en propers anys si el club continua en la màxima categoria.

El president d'ICG ha assegurat que renovar la col·laboració és una aposta per un equip jove, amb molts jugadors de Lleida, amb moltes ganes de mantenir la categoria, i que amb esforç, constància i implicació ha aconseguir situar-se a Europa. A més, ha afirmat que el club "respon als valors de la nostra companyia com l'esforç, la responsabilitat i l'eficiència.

Per la seva banda, Enric Duch s'ha mostrat molt satisfet d'aquesta col·laboració i de mantenir com a patrocinador oficial una empresa com ICG Software que porta el seu nom i el de Lleida arreu del món, i ha agraït al president d'ICG que segueixi apostant, i amb més força, per un equip que té uns objectius molt clars i una gestió seriosa.Comentaris

envia el comentari