L’INEF formarà els seus professors de tenis a la Caparrella

L’acord permetrà, a més, cobrir cada any els grups mínims per poder realitzar cursos d’entrenadors a Lleida
Imatge de la presentació del conveni | LleidaDiari.cat

La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tenis i INEFC signaran un conveni de col·laboració en virtut del qual els alumnes de tenis, una de les matèries del bloc d'esports emergents que s'estudia al tercer curs d'aquest centre, realitzaran les classes a les pistes de la Caparrella (al costat de l'INEF) i les pràctiques posteriors en els clubs de tenis lleidatans. Els acords establerts estan pendents de la signatura oficial del conveni i es posaran en marxa el 25 d'abril, després de tancar els detalls en la reunió que van mantenir divendres passat Ignasi García, president de la Representació Territorial de la FCT, Toni Planas, responsable del bloc i professor titular de l'INEFC, i Txema del Rosal, gerent del centre i la presència també del director tècnic provincial, Marc Ivan Rodríguez Nieto, encarregat d'impartir les classes.

  

L'objectiu d'aquest conveni és, doncs, reforçar el tenis en un dels blocs d'esports emergents que s'estudia al tercer curs de l'INEF, i del que també en formen part el pitch and putt i el pàdel. Els alumnes que l'aproven passen a disposar del nivell 0 d'entrenador i se'ls hi convalidaran assignatures per si es volen treure les titulacions superiors de tenis.

 

El conveni també contempla que, atès que per aquestes titulacions superiors s'han de fer un seguit de pràctiques oficials, aquestes es puguin fer íntegrament als clubs de Lleida, tal com planteja Ignasi García. A més, amb l'augment del nombre d'alumnes que voldran accedir als cursos d'entrenadors, es garanteix que a Lleida es puguin fer anualment aquests cursos i no s'hagi d'anar fora, ja que gràcies a aquests alumnes de l'INEF es podran cobrir els mínims de deu alumnes per curs que s'exigeixen. Ambdues parts han mostrat la seva satisfacció per un conveni que ve a formalitzar una col·laboració que ja es produïa des de fa anys.Comentaris

envia el comentari