Catalunya Diari

Lleida acull aquest cap de setmana el campionat d'Espanya d'esquí nàutic i wakeboard

La competició es desenvoluparà a les instal·lacions de 2Llacs a Gimenells

Imatge de l'esportista Lluis Noguera
Imatge de l'esportista Lluis Noguera | LleidaDiari.cat

La Federació Espanyola d'Esquí Nàutic, juntament amb 2Llacs i el Club

  

Esportiu Lleida Ski & Wake, organitzen per segona vegada de forma paral·lela en un cap de setmana el Campionat d'Espanya d'Esquí Nàutic, Wakeboard i wakeskate 2017. La competició es desenvoluparà a les instal·lacions de 2Llacs a Gimenells aquest cap de setmana. La cita, que es desenvoluparà amb entrada gratuïta, reunirà prop de 50 participants en l'apartat de clàssiques i una vintena en el de wakeboard i wakeskate que lluitaran per estar entre els millors d'una prova homologada en el rànquing internacional. De la nòmina d'inscrits, destaca la presència dels germans Noguera, Àlvar i Lluís, tots dos components de l'equip espanyol, així com la participació de Theodore Sauvat, una de les grans promeses d'aquest esport.

L'activitat en 2Llacs s'iniciarà aquest divendres amb els entrenaments, que al matí estaran destinats aclásicas (eslàlom, figures i salts) ia la tarda se centraran en wakeboard. La competició arrencarà el dissabte 14 a partir de les 10.00 hores, amb un dels llacs acollint les proves de clàssiques i l'altre les de wakeboard i wakeskate, modalitats que dissabte a la tarda ja coronaran als millors. El diumenge, en sessions de matí i tarda, l'activitat ja se centrarà exclusivament en l'eslàlom, les figures i els salts. 

2Llacs disposa de dos camps d'eslàlom, un camp de salts amb trampolí Beeman, un camp de figures i un camp de Wakeboard i wakeskate, tots ells homologats, i també disposa de dues embarcacions especialitzades per a l'esquí nàutic amb ordinador amb GPS Zero Off. Es tracta d'una instal·lació formada per dos llacs, moderna i innovadora, situada al municipi de Gimenells i Pla de la Font, dedicada als esports i activitats nàutiques, d'aventura i en la naturalesa que engloba un Centre de Tecnificació d'esquí nàutic on es poden organitzar tota mena d'entrenaments, concentracions, campionats i esdeveniments nacionals i internacionals relacionats amb l'esquí nàutic en totes les seves modalitats i el wakeboard.


Comentaris

envia el comentari