Catalunya Diari

Lleida acull dissabte el primer descens popular dle Segre 'Ciutat de Lleida'

Lleida acull dissabte el primer descens popular dle Segre 'Ciutat de Lleida'| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida
El descens s’iniciarà sobre les 10.00 hores al complex del Racó d’en Pep i finalitzarà sobre les 12.30 hores al Parc Municipal de la Mitjana, en un recorregut d’uns 10 quilòmetres de distància. Hi prendran part uns 200 palistes d’arreu de Catalunya i Aragó, i comptarà amb la participació d’uns 45 voluntaris i la presència del reconegut palista lleidatà Saúl Craviotto.
Aquesta activitat està oberta a tota la ciutadania. Les inscripcions, que finalitzen dijous, es poden realitzar a través de la Federació Catalana de Piragüisme. Hi haurà un servei de lloguer de piragua per a totes les persones interessades en participar en aquesta activitat.
El primer descens popular del Segre coincidirà amb la inauguració de les noves instal·lacions del Centre Municipal de Piragüistes de Lleida 'Saúl Craviotto', un equipament esportiu llargament reivindicat a Lleida que permetrà poder practicar aquest esport en bones condicions.
L'acte de presentació ha comptat amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, el president de la Federació Catalana de Piragüisme, Joan Ignasi Rosell, el delegat territorial a Lleida de la Federació Catalana de Piragüisme, Francesc Oronich, el responsable de la sessió de piragüisme del Sícoris Club, Josep Miralles, i el vicepresident de la Diputació, Miquel Padilla.
Comentaris

envia el comentari