Catalunya Diari

Lleida acull la 2a jornada del XVII Rànquing Infantil de Judo de la ciutat

Lleida acull la 2a jornada del XVII Rànquing Infantil de Judo de la ciutat| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Els més petits, els mini mini, han començat els combats a les 16.30 hores i l’activitat ha continuat fins a la categoria més gran que hi participa, la sub-15. La d’avui és la segona jornada del rànquing. Al novembre va tenir lloc la primera i el 17 de març se celebrarà la 3a, que donarà la classificació final per lliurar els premis.
 
El rànquing infantil de judo s’organitza amb l’objectiu de promocionar aquest esport a al ciutat i perquè els judoques tinguin un al·licient més durant la temporada i puguin competir.
 
El Judo s'ha convertit en un esport de combat olímpic i s'ha anat especialitzant. És un dels quatre estils principals de lluita esportiva més practicats avui en dia en tot el món. La UNESCO va declarar el Judo com el millor esport inicial formatiu per nens i joves de 4 a 21 anys, ja que permet una "educació física integral", potenciant totes les possibilitats psicomotrius i de relació amb les demés persones, utilitzant el joc i la lluita com a element integrador, dinamitzador i introduint l'iniciació tècnica-tàctica esportiva de forma adaptada.


Comentaris

envia el comentari