Catalunya Diari

Lleida buscarà dibuixar corrent el caragol més gran del món

La iniciativa, amb el nom de 'Trotacaragol, es durà a terme el dia 20 de març

L'Associació Esportiva Trotallunàtics i la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida organitzaran el dissabte 20 de maig, a partir de les 17.00 hores, una macro trotada, un repte que mai s’havia fet a Lleida: dibuixar el caragol més gran del món! La iniciativa, sota el nom de Trotacaragol, tindrà el seu punt de partida al carrer Ton Sirera, just davant de l’Institut Gili i Gaya de la capital del Segrià.

L'activitat es farà corrent en grup a un ritme suau perquè molts atletes s’apuntin a la festa del running. El ritme marcat serà entre els 5 minuts i mig i els 6 minuts el quilòmetre; un ritme còmode per a que tots els participants ho puguin seguir. La trotada estarà encapçalada i tancada pels cossos de seguretat. A més, el tancament estarà acompanyat per vehicles de l’organització.

 

El marcatge es farà amb GPS resseguint el circuit i un cop acabat el recorregut tindrem una pantalla on projectarem el TrotaCaragol. Un recorregut que acabarà al Baluard de la Reina de la Seu Vella de Lleida. Aproximadament el circuit constarà de 16,5 quilòmetres, tot i que hi haurà punts per poder accedir als circuits més curts de 6 i 10 quilòmetres respectivament.
 

El preu de la inscripció és de 5 euros.  Aquest preu inclou el dret a participar, tres avituallaments, l’assegurança i la credencial de la cursa. L’organització destinarà els beneficis que s’obtinguin a l’ONG sense ànim de lucre Oxfam Intermón en concepte de donatius. Les persones interessades a participar poden fer-ho en el següent enllaç.

 

A l’arribada hi haurà un seguit d’activitats amenitzades per Nexus, actuacions de l’acadèmia Dancescape Studio i una sessió de música d'un DJ en directe. Ja al capvespre, tant els atletes com els acompanyants tindran les portes obertes per visitar l’interior del conjunt monumental de la Seu Vella, donat que se celebra la Nit Europea dels Museus.

 

La iniciativa busca dibuixar el caragol més gran del món. | LleidaDiari.cat


Comentaris

envia el comentari