Lleida, capital del basquet estatal, estrena el Circuit de Pretemporada ACB-Movistar de la Lliga Endesa

Lleida, capital del basquet estatal, estrena el Circuit de Pretemporada ACB-Movistar de la Lliga Endesa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Lleida acull el primer Circuit de Pretemporada de la Lliga Endesa, que es desenvoluparà aquest cap de setmana al pavelló municipal Barris Nord i enfrontarà a sis equips de l'elit del bàsquet de l'Estat espanyol, tots ells participants en competicions internacionals.

El Circuit de Pretemporada és un nou repte que s’ha marcat l’ACB i que respon a la voluntat d’innovació un cop assolit l’èxit en les competicions de la Lliga, la Copa del Rei i la Supercopa d’Espanya. Amb aquest circuit es vol assolir un alt nivell de qualitat, amb el fet que els sis equips participats –Dominion Bilbao Basket, Laboral Kutxa Basconia, Herbalife Gran Canaria, Iberostar Tenerife, Montakit Fuenlabrada i UCAM Murcia- participin aquesta temporada en alguna de les tres competicions internacionals europees: Eurolliga, Eurocup i campions League.
 
A més d’atansar un producte ACB a entorns on no hi ha aquesta competició, aquest torneig va pretén vincular directament al bàsquet popular i de formació. Per aquest motiu, l’esplanada de la Llotja s’ha transformat en un conjunt de camps de basquet, on 700 joves disputen partits durant els dies de competició del Circuit. Una iniciativa conjunta amb la Federació Catalana de Bàsquet, segons el president de l’ACB, Francisco Roca.
 
El responsable de Màrketing de l’ACB, Jordi Cañellas, ha explicat que el fet d’haver escollit Lleida per estrenar aquesta competició era perquè la ciutat respon als objectius marcats pels organitzadors, perquè gaudeix d’un teixit de clubs dedicats a la formació, per disposar d’unes instal·lacions de primer nivell on poder acollir la competició i per les facilitats que han trobat a l’Ajuntament, que sempre ha estat disposat a donar-hi suport.Comentaris

envia el comentari