Catalunya Diari

Lleida celebra diumenge la 1a Cursa de la Dona

Lleida celebra diumenge la 1a Cursa de la Dona| Redacció - Fotografia: Facebook Cursa de la Dona Lleida

 El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha felicitat durant la presentació de l'acte els organitzadors d’aquesta 1a Cursa de la Dona, una iniciativa que pretén "potenciar i promocionar l’esport femení entre els ciutadans de Lleida". Per la seva banda, la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, Ma. Rosa Ball, ha mostrat la seva satisfacció al reunir 1.300 participants inscrits i ha encoratjat a continuar amb properes edicions i consolidar l’èxit obtingut. Ball ha afirmat també que aquesta xifra mostra la gran tradició que hi ha a la ciutat de sortir en grup a fer esport.
 
La Cursa de la Dona és un projecte engegat amb il·lusió i que permetrà gaudir d’una gran festa d’esport i salut. En aquest sentit, un dels organitzadors i coordinadors de la Cursa, Arcadi Climent, ha agraït el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida i de totes les empreses que han recolzat la iniciativa, així com la tasca que realitzaran els 40 voluntaris que durant la cursa vetllaran pel seu bon funcionament. D’altra banda, Carme Santamaria, membre de la Fundació Marta Santamaria i una de les impulsores de la Beca, ha agraït que una part de la recaptació d’aquesta cursa vagi destinada a la investigació i la detecció precoç del càncer de mama. A més, ha volgut recordar que "tant la beca Santamaria com la cursa són dos projectes amb ànima, que el proper diumenge uniran els seus esforços per tal de posar el seu granet de sorra en la lluita contra una malaltia que afecta a moltíssimes dones i a les seves famílies".
 
Aquesta tipologia de curses es van iniciar a Espanya fa 7 ó 8 anys, concretament a Madrid, i, amb el pas dels anys, s’han anat consolidant amb l’objectiu principal de potenciar l’esport femení.


Comentaris

envia el comentari