Catalunya Diari

Lleida dibuixa el caragol més gran del món

L’activitat, que ha tingut caràcter solidari, ha estat organitzada per Trotallunàtics i la FECOLL
Imatge del caragol més gran del món | LleidaDiari.cat

L'Associació Esportiva Trotallunàtics i la Fecoll han aplegat aquest dissabte 200 runners en un repte inèdit i de caràcter solidari que tenia com a objectiu dibuixar el caragol més gran del món. La iniciativa, sota el nom de TrotaCaragol, es va fer a mitja tarda amb el punt de partida ubicat al carrer Ton Sirera, just davant de l'Institut Gili i Gaya de la capital del Segrià.

L'activitat es feia corrent en grup a un ritme suau, perquè molts atletes s'apuntessin a aquesta festa del running. El ritme marcat era entre els cinc minuts i mig i els sis minuts el quilòmetre, i la trotada estava encapçalada i tancada pels cossos de seguretat. A més, el tancament estava acompanyat per vehicles de l'organització.


L'organització destinarà els beneficis obtinguts a Oxfam Intermón.El marcatge es va fer amb GPS resseguint el circuit i, un cop acabat el recorregut, hi va haver una pantalla on es va projectar la TrotaCaragol. El recorregut va acabar al Baluard de la Reina de la Seu Vella de Lleida. El circuit va constar d'aproximadament setze quilòmetres, tot i que es van habilitar punts per poder accedir a trams més curts, concretament de catorze, deu, vuit, set o sis quilòmetres.

 

200 runners han participat en la Trotacaragol.   | LleidaDiari.cat

A l'arribada hi va haver un seguit d'activitats amenitzades per Nexus, actuacions de l'acadèmia Dancescape Studio i una sessió de música d'un DJ en directe. Al capvespre, tant els atletes com els acompanyants van tenir les portes obertes per visitar l'interior del conjunt monumental de la Seu Vella, i en concret una exposició fotogràfica entorn de l'emblemàtic edifici, ja que va coincidir amb la Nit dels Museus.Comentaris

envia el comentari