Lleida es prepara per a la 6a edició de la CX Cursa dels Bombers

Lleida es prepara per a la 6a edició de la CX Cursa dels Bombers| Redacció - Fotografia: Cursa dels Bombers

 

La capital del Segrià es prepara durant aquests dies per acollir el proper dia 10 d'abril la sisena edició de la CX Cursa de Bombers Lleida 2016. La competició, que tindrà dos recorreguts de 10 i 5,5 quilòmetres pels carrers de la ciutat, espera la participació de 3.500 'runners'.

La cursa inclou activitats paral·leles com el Parc Infantil Solidari Lo Marraquet Bomber, la cursa infantil el dissabte 9 d’abril a la pista d’atletisme de les Basses, on s’espera la participació de 800 nens i nenes, i el 4rt Concurs d’Animació al carrer, amb 13 punts d’animació amb grups de batucades, que donaran color a la cursa al seu pas pels carrers de Lleida.
 
Com a novetat d’aquesta edició, que compta ja amb 1.300 inscrits, els organitzadors, juntament amb Ilerna i Neosalus, han format un total de 20 voluntaris en la utilització de desfibril·ladors per tal que puguin actuar en cas d’alguna emergència durant la cursa. 
La sortida de la cursa estarà situada als Camps Elisis davant del Pavelló 3 i el recorregut es mantindrà igual que l’any passat: avinguda Alacant  carrer del Camí de Picos – avinguda Valencia – carrer Riu Ebre – Dra. Castells  avinguda Estudi General – avinguda Garrigues  carrer Alcalde Arreny – Pont Vell – Corregidor Escofet – Comptes Urgell  Pont del Príncep de Viana – avinguda Victoriano Muñoz – carrer del Camí de Picos.
 
Entre els participants a la competició destacaran corredors de gran prestigi com són Jaume Leiva, Abderrahim el Jaafari, Abdelaziz Merzougui o Iván Espílez, entre altres.
 
La cursa de bombers està organitzada per l’Agrupació Cultural Recreativa Bombers de Lleida i compta amb Catalunya Caixa, BBVA, Ekke, Mahou San Miguel, Unicars Ponent com a patrocinadors oficials, i Plusfresc i Albert Soler com a patrocinadors infantils. A més, la cursa de bombers col·labora solidàriament amb diferents entitats a les quals donarà íntegrament les inscripcions infantils.
 
Presentació de la sisena edició
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assistit aquest dimarts a la presentació de la CX Cursa Bombers Lleida 2016 i ha felicitat els bombers per la iniciativa i per l’èxit d’acollida en totes les edicions celebrades fins ara. Un dels organitzadors de la cursa i membre de l’Agrupació Cultural Recreativa Bombers Lleida, Jordi Martínez, ha explicat que s’espera la participació de 3.500 ‘runners’ i ha posat de relleu el lema que s’ha triat per a aquesta edició de la cursa: 'Només tens dos opcions: córrer o caminar', amb l’objectiu que en aquest esdeveniment, que s’ha convertit en un referent a Lleida i Catalunya, hi participi tota la ciutadania i ompli els carrers de la ciutat.
 
La presentació de la CX Cursa de Bombers Lleida 2016 ha tingut lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Lleida amb els representants de les diferents empreses que hi donen suport així com la tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de l’Esport, Montse Parra; el delegat a Lleida de la Secretaria General de l’Esport, Joan Segura; el diputat de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà; un representant dels Bombers, Xavi Serra, i el director de CBC a Lleida de CatalunyaCaixa, Carlos Rosich. Comentaris

envia el comentari