Catalunya Diari

Lleida escalfa motors per a la 24a Rodi Mitja Marató-Memorial Juanjo Garra d’aquest diumenge

Lleida escalfa motors per a la 24a Rodi Mitja Marató-Memorial Juanjo Garra d’aquest diumenge| Redacció - Fotografia: Iter5

 

Lleida escalfa motors per a la 24a edició de la Rodi Mitja Marató-Memorial Juanjo Garra que se celebra aquest diumenge, 20 de novembre, a partir de les 10.00 hores. La cursa, que per segon any consecutiu manté el recorregut urbà, de 21 quilòmetres, compta amb rècord de participants superant els 1.000 inscrits.

La cursa comptarà amb una àmplia participació de corredors d’arreu en un gran esdeveniment esportiu que es combinarà amb una carrera popular de cinc quilòmetres, convertint la jornada en una gran diada festiva, lúdica i esportiva. La Paeria col·labora en una cursa que presenta un itinerari 100% urbà, tal i com ha recordat l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, que ha posat de relleu, alhora, que “les maratons i les mitges maratons són una bona oportunitat per donar a conèixer les ciutats, prioritzant, per sobre de les petites incomoditats que ocasionin, fer promoció de Lleida”. La sortida i l’arribada de la cursa seran davant del Gimnàs Ekke.
 
A més dels 1.000 inscrits a la Rodi Mitja Marató-Memorial Juanjo Garra, segons ha explicat el director tècnic de la cursa, Iván Espílez, també n’hi ha 600 a la BBVA 5 km. Així, juntament amb les curses infantils amb més de 300 nens i nenes dels 3 als 11 anys, prop de 2.000 persones es mobilitzaran durant tot el cap de setmana combinant esport i oci. Així, dissabte 19 de novembre, a partir de les 10.30 hores, hi ha hauran les curses infantils, a les 11.30 hores hi haurà el Zumba Family i parc d’inflables, al pati de l’Escola Pràctiques II. Diumenge, 20 de novembre, de 8.00 a 9.30 hores es farà la recollida de dorsals, a les 10.00 es donarà la sortida davant del gimnàs Ekke, d’11.00 a 13.00 hores hi haurà el parc infantil d’inflables i a les 12.00 hores hi haurà el Zumba solidari amb els tècnics de l’Ekke. L’entrada costarà 2 euros, que aniran destinats a la Fundació Renal Jaume Arnó. A les 13.00 hores es farà el lliurament de premis.
 
L’edició d’enguany compta amb novetats. I és que per primer any s’han establert uns premis econòmics als atletes que aconsegueixin superar el rècord de la prova i als que registrin un temps inferior a 1h 15’ (masculí) i 1h 33’ (femení). Així mateix, hi haurà un obsequi de trofeu i ampolla de vi Ónra del celler Lagravera a tots els premiats.
 
El director de l’Ekke, Pep Castarlenas, i tots els assistents a la presentació, han recordat que aquest esdeveniment esportiu és el Memorial Juanjo Garra, “a qui hem d’agrair, entre d’altres, que fos el fundador d’aquesta cursa”. A la presentació també ha assistit la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, així com Josep Esteve, director general de Rodi, principal patrocinador de la cursa; Ignacio García, de la Fundació Renal Jaume Arnó i representants d’altres empreses que col·laboren amb aquest esdeveniment esportiu com Arnó, BBVA, Sport HG, San Miguel, Wala, Renault Autansa 3000, entre altres. 


Comentaris

envia el comentari