Catalunya Diari

El Lleida Esportiu llueix una nova equipació per a la temporada 2019/20

La segona equipació tindrà el vermell com a color principal de la samarreta

El Lleida Esportiu estrenarà nova equipació de cara a la temporada 2019-2020, amb un model de joc oficial dissenyat per la marca esportiva Joma, amb samarreta blava i el blanc com a color predominant a la part frontal.

A més a més, presentarà un disseny entallat al cos, dues bandes transpirables als laterals i incorporarà el coll en pic en teixit base. A la vegada, introduirà pantalons blancs, mentre que les mitgetes seran de color blau i tindran unes bandes tècniques a la part posterior.

Característiques tècniques

El producte de Joma, reconegut per la seva qualitat i l'ús de materials d'última generació en roba, maximitza la comoditat del futbolista. Les samarretes estan fabricades en Polyester Interlock, que es caracteritza per la seva elasticitat, la seva resistència i un manteniment senzill. És un teixit idoni per a la transpiració i per a la pràctica de l'esport.

A les zones de més sudoració, on el jugador necessita un extra de transpiració, se substitueix el teixit Polyester per Mesh, unes peces amb reixeta que permeten que l'aire penetri a la samarreta i entri en contacte amb la pell, assecant-la i mantenint la temperatura corporal constant. A la part posterior de la samarreta, els futbolistes del primer equip de la Terra Ferma lluiran el nom i el dorsal propi, la qual s'estamparà amb la tipografia Barcelona 2018. A més a més, també s'ha incorporat el dorsal –a sobre de l'escut del Club– a la cama dreta del pantaló.

Una nova temporada, el logo de l'empresa Jinjun Sports continuarà presidint la part davantera de la samarreta; mentre que Alphaball.ai tindrà el seu espai a darrere. Els del Grupo HLA i Asisa ocuparan la màniga esquerra i la de la dreta es lluirà el de Segona Divisió B.

La segona, de color vermell

Així mateix, també hi haurà novetat en la segona equipació del conjunt lleidatà, amb el vermell com a color principal de la samarreta, d'un material que afavoreix la seva elasticitat, i coll rodó amb rivet, que combinarà amb pantalons i mitgetes negres. Paral·lelament, la samarreta groga es convertirà en la tercera indumentària de l'equip.

Per la seva banda, la indumentària dels porters del bloc de la Terra Ferma serà de color lila amb detalls verticals negres a la part frontal de la samarreta. Els pantalons i les mitgetes també seran del mateix color.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari