Catalunya Diari

Lleida organitzarà la Final Four de la Copa CERS d’Hoquei Patins

El Lleida Llista i la Paeria guanyen la candidatura per acollir la final a quatre d’aquesta competició europea, que tindrà lloc els dies 28 i 29 d’abril al Pavelló Onze de Setembre de Lleida

Lleida ha estat escollida per organitzar la final a quatre de la Copa CERS d'Hoquei Patins. El Lleida Llista i la Paeria havien presentat conjuntament la candidatura per acollir la final de la competició esportiva d'hoquei de més alt nivell que es juga a Europa. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha valorat molt positivament que Lleida sigui de nou seu d'una nova final europea d'hoquei patins «i a més a més jugant amb un equip de casa l'ICG Software Lleida».

El paer en cap ha explicat que de mutu acord amb el club «vam licitar per a seu de la final i hem guanyat aquesta licitació, així que tindrem un altre esdeveniment esportiu de primera magnitud».

En aquest sentit, l'alcalde ha recordat que fa anys que a l'Ajuntament de Lleida aposta per aconseguir finals de diferents esports i «això és encara més rellevant quan els nostres equips poden disputar-le,s com és el cas de l'hoquei patins amb la magnífica temporada que està fent el Llista. Esperem i desitgem que tots els aficionats puguin gaudir d'un esdeveniment esportiu en l'àmbit europeu i que, a més a més, el Llista el guanyi». Les semifinals les jugaran l'ICG Llista Leida amb el Hockey Breganze (Itàlia) i el Voltegrà amb el Barcelos (Portugal).


Comentaris

envia el comentari