Catalunya Diari

Lleida premia als millors esportistes del territori

Lleida premia als millors esportistes del territori| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 



Els premiats de la 23a Gala de l'Esport ha set:



- El premi al millor esportista masculí ha estat per al pilot de motos Marc Màrquez. Els altres dos finalistes han estat Ivan Espílez i David Giménez.



- El premi a la millor esportista femenina ha recaigut en Emma Precup, jugadora d’handbol. Mercè Petit i Marian Manjón han arribat a la final.



- El reconeixement al millor tècnic ha estat per a Emili Vicente, del Lleida Esportiu. Edu March i Miroslav Vujasinovic han estat els finalistes.



Andreu Subies, actual president de la Federació Catalana de Futbol, ha estat guardonat com a millor directiu, havent-se classificat també en aquesta categoria Enric Duch i Antoni Ferraz.



- I la millor entitat ha estat DKV Borges, de tennis taula, que ha aconseguit el premi, per davant del Golf Raimat i Km0 Ponent.



 



Al marge d’aquests premis, durant la Gala també s’han lliurat diversos reconeixements. Manolo Solís ha rebut el Premi Carmelo Moncayo i el Trofeu a l’Esperit de Superació se l’ha endut el Champion Horse. A més, Albert Costa –per les 5 Copes Davies, la darrera el 2011-, Juanjo Garra –pel seu ascens al Lhotse-, Edu Torres i Albert Esteve –com a persones que han garantit la continuïtat del bàsquet i el futbol professionals a la ciutat- i l’Atlètic Almacelles –per l’organització de la Milla Internacional- han tingut també el seu reconeixement en forma de placa. Pel que fa a les millors promeses, s’han emportat el guardó Alejandro Serret i les germanes Ares i Arán Teixidó



També s’ha fet entrega del Premi Especial a Camil Gómez i el Premi Llegenda per a Joan Miró, in memoriam, i Pepe Navarro.



En l’apartat del Mecenatge, a banda de la Paeria, la Diputació de Lleida, la Secretaria General de l’Esport, Actel Cafès Batalla, Transports BILAN, Caiter Viatges i la Fundació Ángel Olarán també han estat reconegudes amb aquest premi.



A l'acte han assistit la cinquena tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida, Montse Parra; el regidor delegat d'Esports, Txema Alonso; la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, el vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; el secretari general d’Esports de la Generalitat, Ivan Tubau; el delegat de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; i el president de l’APE Lleida, Antoni Laso, a més de diversos representants de les institucions i de les entitats i federacions esportives, locals i de la demarcació.



Comentaris

envia el comentari