Catalunya Diari

Lleida es prepara per a l'arribada del Freestyle Zombi, un espectacle únic al país

Se celebrarà el dia de Sant Esteve, el 26 de desembre
Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El pròxim 26 de desembre, Sant Esteve, el pavelló Barris Nord de Lleida acollirà el festival Freestyle Zombis, un espectacle de motor, llum, música i ball que farà història a la ciutat perquè no s'ha celebrat mai abans un show d'aquesta envergadura a Espanya. La tarda del dia de Sant Esteve no deixarà a ningú indiferent. Salts, acrobàcies, música, pirotècnica, ballarins professionals amb les seves coreografies creades únicament per l'ocasió, projeccions, il·luminació i un so infernal que et faran desconnectar del teu dia a dia per a summegir-te en un univers paral·lel del qual no deixaràs de formar-hi part.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

 

Pensat com una activitat per a totes les edats, el que festival Freestyle Zombis oferirà dues hores de «pura adrenalina», sensacions i moltes sorpreses en la celebració d'un dia festiu amb les nostres famílies. Pots consultar tota la informació i aconseguir ja les teves entrades a les pàgines web www.lleides.comevents.lleides.com, així com a les xarxes socials. Lleides, equip de referència en el panorama internacional dels esports extrems, presenta que el serà el seu primer gran espectacle: Freestyle Zombis. Un nou format que uneix l'esport amb el món de les arts escèniques en la recerca de seguir evolucionant un mercat que, en moltes ocasions, ha quedat en el passat.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

 

Després d'aconseguir diversos Récord Guinness, de mostrar habilitats per tot el planeta, d''obrir a Espanya la Moto Terapia creada pel pilot italià Vanni Odera i de crear i evolucionar el seu Freestyle Tandem, Lleides segueix aportant la seva saviesa, experiència, ganes, treball i il·lusió en un espectacle que no deixarà a ningú indiferent. Fascinar-se traient la major de les sensibilitats als cinc sentits. Després d'una invasió zombi arribés a la nostra ciutat, només queden uns escollits que han sobreviscut. Liderats pel seu superior intentaran trobar el camí per a poder garantir la supervivència de l'espècie humana. Però no ho tindran fàcil. Com ho faran? Ho aconseguiran? Reserva ja les teves entrades i descobreix-ho per tu mateix el pròxim 26 de desembre! T'ho perdràs?Comentaris

envia el comentari