Lleida prepara una competició amb pilots de Moto GP al Dirt Track

Lleida prepara una competició amb pilots de Moto GP al Dirt Track| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida"Les aportacions del Marc Màrquez són molt valuoses per la Paeria per donar un alt rendiment a un circuit que pot ser escenari de trobades esportives que permetran als lleidatans i lleidatanes aficionats al motor gaudir de proves d’alt nivell", ha destacat l’alcalde de Lleida. Es treballa amb el calendari d’organitzar aquesta competició l’estiu vinent.

El circuit municipal de Rufea, que té forma oval, és l’única instal·lació permanent de l'estat espanyol en Dirt Track. Està construït amb terres compactades, la qual cosa permet l’entrenament de pilots de competició en diferents disciplines, així com les proves de Dirt Track pròpiament dites.

La iniciativa de construir la pista de Dirt Track a Lleida al circuit municipal El Segre de Rufea va sorgir arran de la petició de l’Emili Alzamora i el seu equip i del Motoclub Segre amb l'objectiu que complís una doble funció: l’entrenament i la competició. Els pilots lleidatans Marc i Àlex Màrquex van ser presents, el passat mes de setembre, en la primera competició que es va realitzar al circuit.Comentaris

envia el comentari