Catalunya Diari

Lleida recuperarà l'any vinent la prova ciclista BTT Down Town

Lleida recuperarà l'any vinent la prova ciclista BTT Down Town| Redacció - Fotografia: Facebook Lleida Down TownEn aquest sentit, el regidor de CiU a la Paeria, Paco Cerdà, ha celebrat la rectificació de l’equip de govern per recuperar aquesta prova l'any vinent. I ha explicat que l'equip de govern es va comprometre en la darrera Comissió Municipal d’Esports a donar suport a l'esdeveniment, després d’haver-lo cancel·lat enguany, malgrat que les cinc edicions anteriors van comptar amb gran èxit de públic i de difusió.

"Aquesta prova dóna una gran projecció a la Seu Vella i ajuda al projecte per fer que el Turó sigui Patrimoni de la Humanitat. Esportivament, un dels actes que més realcen aquest monument és la Down Town. Vam demanar que es recuperés i la Comissió d’Esports va estar d’acord en recuperar-la i que l’any que ve es torni a fer", ha manifestat Cerdà.

La ciutat corria el risc que aquest esdeveniment esportiu abandonés definitivament Lleida per traslladar-se a una altra ciutat catalana –aquest any ja s’ha fet una cursa similar a les fonts de Montjuïc a Barcelona- entre les que ja s’havien ofert a acollir-la. El regidor de CiU ha recordat que es tracta d’una prova de relleu internacional, dins el calendari de les proves ciclistes de la Unió Ciclista Internacional (UCI).


Comentaris
iler
Des del Turó de Gardeny? Serà des del de la Seu, cert? ;)\r\n\r\nSalut

envia el comentari