Catalunya Diari

Lleida reunirà diumenge les categories màximes del motocròs

Lleida reunirà diumenge les categories mà ximes del motocròs| Redacció - Fotografia: Moto Club Segre

Les instal·lacions esportives que gestiona el Moto Club Segre a la partida Rufea, on hi ha el circuit de motocròs del Segre, reuniran aquest proper diumenge dia 21 d'abril les categories màximes del motocròs català.

Si fa uns mesos el aficionats del Segrià podien veure l’inici del campionat català amb les categories dels més petits, ara, dos mesos després seran les de MX Elit, MX1, MX2, MX Sots 18 4T, MX3, MX4 i MX5, classes amb motos de superior cilindrada i amb molta més espectacularitat donada l’experiència dels participants.

En aquesta ocasió, les activitats al circuit del Segre començaran a les 07.45 hores, amb la confirmació de les inscripcions, mentre que la pista s’obrirà a les 09.00 hores, amb els entrenaments de cada una de les set categories, que es reuniran en tres sessions. Les curses, dues per categoria, començaran a les 10.45 hores amb MX ElitMX1, li seguirà la de MX2-MX Sots 18 4T, després la de MX3 i tancarà la primera ronda la de MX4-MX5. A partir de les 13.00 hores, començaran les segones mànegues de cada classe. Els podis i lliurament de trofeus és previst fer-ho a partir de les 15.00 hores.Tots els pilots que es van inscriure per participar a la cursa de  Bellpuig, anul·lada per la desgraciada mort del soci-fundador de la secció de Bellpuig, Josep Armengol, aquesta inscripció te validesa per a la cursa de Lleida d’aquest diumenge. Es d’esperar que es reuneixin prop d’un centenar de pilots entre totes les categories que es donaran cita al circuit del Segre aquest diumenge.


Comentaris

envia el comentari