Catalunya Diari

Lleida, seu de la fase final del Màsters Nacional de tennis del 19 al 22 de desembre

Lleida, seu de la fase final del Màsters Nacional de tennis del 19 al 22 de desembre| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La celebració de la final del Màster de Tennis a Lleida ha estat fruit del treball conjunt entre l'Ajuntament de Lleida i la delegació de Lleida de la Federació Catalana de Tennis. La ciutat ha acollit dues vegades la Copa Davis, dues Fed Cup i, a més a més, és escenari permanent de la Copa de la Reina-Campionat d’Europa Sots 18 de Seleccions Femenines. Cal destacar així mateix que compta amb una gran activitat, impulsada des de Federació Catalana de Tennis a Lleida, així com des dels quatre clubs que conviuen a la capital del Segrià realitzant una gran tasca a tots els nivells.
 

Reserva d’abonaments a preus especials


La reserva d’abonaments a preus especials per al Màster de Tennis estarà en marxa fins el proper 5 de desembre. La resta d’abonaments i també les entrades d’un sol dia de competició –corresponents a dijous dia 19, divendres dia 20, dissabte dia 21 i diumenge dia 22 de desembre- sortiran a la venda a partir del proper 9 de desembre.


 


Es posaran dos tipus de seients a la venda (fons i laterals) i cap de les entrades serà numerada. Els preus especials d’abonament per als quatre dies, en aquesta primera fase, seran de 20 euros els laterals i 30 euros el fons per als nois i noies d'entre 4 i 14 anys; i de 30 euros laterals i 40 fons per a la resta (adults a partir de 15 anys). Els nens de fins a tres anys tenen l’entrada gratuïta i, cal recordar, que els abonaments no seran nominals i, per tant, els podran fer servir persones diferents en dies diferents.


 


Aquests preus permetran veure un total de 16 partits de primer nivell per 20, 30 o 40 euros, fet que suposa, més o menys, entre 1,5 i 3 euros per encontre.


 


Presentació de l'activitat


L’alcalde, Àngel Ros, el regidor d’esports, Txema Alonso, el director esportiu de la RFET i director del Màsters Nacional de Tennis, el lleidatà Albert Costa, i el president de la Federació Catalana de Tennis, Ignasi Garcia, han visitat aquest dilluns les instal·lacions del Pavelló Municipal Barris Nord, en el marc dels preparatius.


 
Lleida consolida, amb aquesta competició, la seva capacitat d’acollir grans esdeveniments en el món de l’esport. El paer en cap ha destacat que per una ciutat és important tenir finals de prestigi en diferents esports, especialment en una disciplina com el tennis que té una gran acceptació a la ciutat. Ros ha agraït la federació l’aposta per Lleida com a seu del torneig, i ha assenyalat que "sense el prestigi d’un tennista lleidatà com l’Albert Costa seria molt difícil portar un campionat de tant nivell a la ciutat, una torneig que aporta espectacle esportiu i una gran activitat econòmica".
 
Per la seva banda, Albert Costa ha manifestat estar doblement satisfet ja que, per una banda, per la Federació Espanyola de Tennis és molt bo venir a Lleida i, per l’altra, perquè els lleidatans i lleidatanes podran gaudir del millor tennis del moment. Costa confia en què "la gent de Lleida es bolqui amb l’esdeveniment i ompli el Pavelló Barris Nord".


Comentaris

envia el comentari