Catalunya Diari

Lleida, seu de la Final Four de la 1a Catalana sènior masculina de vòlei

Lleida, seu de la Final Four de la 1a Catalana sènior masculina de vòlei| Redacció - Fotografia: Balà fia Volei Lleida

Lleida serà el proper dissabte, dia 28 de març, la seu de la Final Four de la 1a Catalana sènior masculina de voleibol. La Federació Catalana de Voleibol ha comunicat aquest dijous al club Balàfia Vòlei Lleida que serà el club organitzador d'aquesta competició que se celebrarà al pavelló municipal Juanjo Garra.

La Final Four de la 1a Catalana la disputaran els quatre millors equips classificats en aquesta primera volta. Així, els equips participants seran:
- Primer classificat: CV Sant Pere i Sant Pau.
- Segon classificat: CTI Balàfia Vòlei Lleida.
- Tercer classificat: FC Barcelona 'B'.
- Quart classificat: CV Olot.

La competició s'estableix de la següent manera:
- 10.00 hores: 1r classificat (CV Sant Pere i Sant Pau) - 4rt classificat (CV Olot).
- 12.00 hores: 2n classificat (CTI Balàfia Vòlei) - 3r classificat (FC Barcelona 'B').
- 18.00 hores: Guanyador partit 1 - Guanyador partit 2.

Els dos equips que arribin a la final de la tarda (18.00 hores) seran els que tindran dret a una plaça per disputar la Fase d'Ascens a 1a Nacional que es jugarà del 7 al 10 de maig en una seu encara per designar.

L'entrenador del CTI Balàfia Vòlei Lleida, Mario Martínez, ha valorat positivament el fet que Lleida aculli una competició en la qual es veurà el millor voleibol de l'àmbit català. Respecte a l'enfrontament amb el Barça ha destacat que "és un rival assequible que ja hem guanyat tant en la primera fase de la competició, com en la segona, tot i que aquesta circumstància no ens ha de fer confiar-nos en excés". Tot i així, el fet que es jugui la competició a casa, en el nostre pavelló, que esperem que estigui ple i comptar amb el suport de l'afició, "fa que tinguem més confiança, ja que el Juanjo Garra és un fortí". Per la seva banda, el president del club, Juan Campillos, ha explicat que la celebració d'aquesta competició a Lleida és "el colofó a l'esforç que estem realitzant des del club per recuperar el voleibol masculí a la ciutat i, sens dubte, la Final Four ajudarà a donar-nos més visibilitat i una empenta important en el voleibol i, sobretot, un estímul per a la nostra base".

La Federació Catalana de Voleibol ha valorat la candidatura presentada pel Balàfia Vòlei Lleida per la bona oferta tant econòmica com tècnica, pel suport que té el club lleidatà de l'Ajuntament de Lleida i patrocinadors, així com pel seguiment que té l'entitat i el primer equip en particular en la premsa local.

Precisament, en el marc de la promoció del voleibol i, en especial de la Final a quatre que es disputarà el 28 de març, el Balàfia Vòlei Lleida ha arribat a un acord de col·laboració amb l'Actel Força Lleida. Un acord que pretén crear sinèrgies entre ambdós esports però, sobretot, per ajudar-los a donar més visibilitat a aquest esport. Així, tots els jugadors, cos tècnic i socis del club assistiran aquest divendres al partit que enfronta l'Actel Força Lleida amb el Palència. A la mitja part, els jugadors del Balàfia Vòlei faran una exhibició i donaran a conèixer el seu esport, així com la celebració a Lleida de la Final Four.


Comentaris

envia el comentari