Catalunya Diari

Lleida torna a ser seu de la Copa Atlas Energía, la 'champions' del futbol base

Lleida torna a ser seu de la Copa Atlas Energía, la 'champions' del futbol base| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Lleida tornarà a ser seu de la Copa Atlas Energía, la 'champions' del futbol base, un esdeveniment esportiu que comptarà amb la participació de 110 equips i 1.500 jugadors. La fase prèvia del campionat es disputarà el 6 de febrer al camp de l'Atlètic Segre en categoria benjamí, que acull el torneig un any més, i el camp de l’AEM i al de la UE Cornellà acolliran la categoria aleví. 

L’objectiu d’aquest campionat, que va ser tot un èxit de participació i públic la passada edició, és formar els nens i nenes en valors a través de l’esport. 
 
La fase final, que tornarà a comptar amb les seus de l’AEM i de l’Atlètic Segre, es jugarà el 28 de maig i comptarà amb els millors equips de futbol base. Lleida es referma, doncs, en la seva aposta pel foment de l’esport base i la importància de la relació de l’educació i l’esport, més ara que la ciutat presideixla Xarxa Estatal de Ciutats Educadores.
 
L’Ajuntament de Lleida dóna suport a aquesta iniciativa a través de la Regidoria de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports i del programa ‘Lleida Sport&Emotion’ de Turisme de Lleida, que té l’objectiu de diversificar el segment de clients, així com de posicionar la ciutat com a seu d’esdeveniments esportius. Aquest esdeveniment esportiu també ha comptat amb el suport d’empreses privades.
 
El torneig es va iniciar fa 26 anys de la mà de Pedro Sánchez, amb uns recursos limitats i ha anat creixent i consolidant-se com una referència de l’esport base arreu del territori.


Comentaris

envia el comentari