Catalunya Diari

Lleida viu l’eufòria olímpica amb Saúl Craviotto

Lleida viu l’eufòria olímpica amb Saúl Craviotto| Redacció - Fotografia: Facebook Àngel Ros

Lleida ha viscut amb eufòria olímpica l’arribada de Saúl Craviotto a la ciutat. El doble medallista a Rio ha esclatat d’alegria quan el piragüista lleidatà ha arribat al Centre Municipal de Piragüisme que porta el seu nom. Aplaudiments, felicitacions i fotos s’han succeït en el que ha estat un dia inoblidable per a Craviotto per la gran i emotiva rebuda que ha tingut a la seva ciutat natal.

L’homenatge ha començat al Centre Municipal de Piragüisme de Lleida on una cinquantena de nens de l’escola de piragüisme li han fet un arc amb els rems, sota una pluja de confetis. Després, davant l’entusiasmes de petits i grans, s’ha iniciat el trasllat en el Bus Turístic, descobert, amb la seva família i els nens el centre, fins a l’Ajuntament de Lleida on s’ha fet l’acte institucional al balcó i al Saló de Sessions.

La família del piragüisme lleidatà ha acompanyat Craviotto en tot moment, mostrant-li la seva estima. El palista olímpic ha correspost assegurant que “si hagués de descriure que és la felicitat per a mi, és el que estic veient ara mateix, en aquest edifici on hi ha la gent que més m’estimo” i ha afegit “sóc la persona més feliç del món”. Saúl ha assegurat que aquest any ha estat el més complicat i alhora el més gratificant, perquè va estar a punt de llançar la tovallola i ha acabat emportant-se dues medalles. Craviotto, en to distès, ha dit que “la bèstia ha de descansar” però que la motivació que se li ha tramès i, sent encara jove, ha avançat que vol competir a Tòquio 2020, els que serien els seus quarts jocs.

En un moment de tanta emoció com aquesta ha volgut recordar de manera especial la tragèdia al cor d’Itàlia, amb centenars de víctimes mortals i ferides, i ha condemnat el succés a Salou en què ha port una jove lleidatana.

Saúl Craviotto ha aconseguit als Jocs de Rio dos medalles olímpiques en penjar-se l’or en K2 200 amb Cristian Toro i el bronze en K1 200 metres, que se sumen a l’or que va guanyar a Pequín i la Plata de Londres, convertint-se en un dels millors olímpics del país.


Comentaris

envia el comentari