Lliçó de voleibol del CTI Balàfia Volei Lleida

Lliçó de voleibol del CTI Balàfia Volei Lleida| Redacció - Fotografia: CTI Balàfia Volei

 Amb aquesta, el CTI Balàfia Volei suma la vuitena victòria en vuit jornades, sense cedir, per tant, cap partit i després que s’hagi enfrontat a tots els equips que estan a la part alta de la classificació. Aquest partit representava un dels més importants de la temporada ja que significava enfrontar-se a un dels equips que a priori era una dels favorits per disputar aquesta lliga als lleidatans, ja que compta amb jugadors que havien jugat a la Superlliga de voleibol. Per tant, l’enfrontament es prometia dur però el CTI Balàfia Volei va demostrar que és un equip campió i que es creix davant de les adversitats. Aquesta era el partit per enlairar-se definitivament en aquesta lliga.
 
Els de Mario Martínez van fer un dels millors partits del que portem de temporada i van sortir a la pista molt concentrats, sense por i conscients de la importància de l’enfrontament. Tot i les baixes de quatre jugadors lleidatans, la plantilla va estar a l’alçada de les millors tardes de voleibol que s’han viscut darrerament.
 
Així, al primer set (25-17) el CTI Balàfia Volei va desplegar un joc espectacular, amb un bloqueig molt ferm que va parar l’atac dels visitants, sobretot dels seus dos jugadors principals Aguilà i Correa. A això es va unir l’encert en l’atac dels lleidatans, sobretot del jugador oposat Banda, que va estar estel·lar. Al segon set (25-18) els lleidatans no van cedir ni un mil•límetre i van continuar amb un joc molt segur i amb una bona defensa que va fer que els visitants no poguessin creure en cap moment que podien endur-se la victòria de l’Olímpics. El tercer set (25-19) va refermar que els lleidatans  no estaven disposats a deixar perdre’s cap set i van sortir a la pista a tancar el partit definitivament. Els visitants van abaixar els braços conscients de la superioritat del CTI Balàfia Volei Lleida.
 
El CTI Balàfia Volei Lleida rep el proper dissabte a l’Olímpics de Lleida el CV Manresa a partir de les 20.00 hores. 
  

Fitxa tècnica 


Partit corresponent a la vuitena jornada de la Primera Catalana Sènior MasculinaCTI Balàfia Volei (3): Campillos, Garcia, Banda, Rodríguez, Roigé, Soliva, Martín, Martínez, Baró. Entrenador Mario Martínez i Raúl Hileno.


CV Alella (0): Pruna, Calderer, Aguilà A., Aguilà G., Márquez, Martínez i Correa.


 


Resultat: 3-0


Parcials: 25-17, 25-18, 25-19


 


Àrbitres: Mora, Beltran i Nou
 
Comentaris

envia el comentari